Vores cirkulære tagløsninger

Tagløsningerne i vores dobbeltarmeret NT-serie indeholder mindst 25% genanvendeligt materiale. Udover indeholder Derbicoat NT (dampspærre/underpap) mindst 30% genanvendeligt materiale og vi undersøger, hvordan vi kan fortsætte med at øge indholdet af genanvendt materiale yderligere i NT-programmet. Jo mere vi indsamler og genanvender, jo mere genanvendeligt råmateriale (Derbitumen®) kan vi indarbejde i vores produkter.

Selv vores armering, baseret på glasfibervæv og polyesterfilt i Derbigum, er produceret af genanvendte materialer. Vores Derbigum NT tagpap er ATG-certificeret (TGA-certificeret).

Med bronze Cradle to Cradle certifikatet, er Derbigum NT samt Derbicoat NT endnu mere værdsat. Denne certificering er en anerkendelse af de innovative og ressourcebesparende processer. Vi bruger, Derbigums banebrydende rolle inden for vandforvaltning og vores engagement i virksomhedernes sociale ansvar. Derbigum er en af de første virksomheder inden for bituminøse tagmembraner, der opnår dette certifikat, udstedt af inspektionsorganet EPEA.

Derbigum NT

Derbigum NT er en bituminøs tagmembran, der passer ind i sortimentet af cirkulære NT-produkter og er designet i overensstemmelse til den cirkulære økonomi. Denne tagmembran er 100% genanvendelig.

For mere information, læs mere om Derbigum NT

Download EPD
25%
30%

Derbicoat NT

Derbicoat NT er en bituminøs underpap/dampspærre, der passer ind i sortimentet af cirkulære NT-produkter og er designet i henhold til den cirkulære økonomi.

For mere information, læs mere om Derbicoat NT

Download EPD

Derbicolor NT Patch

Derbicolor NT Patch er en membran med et specifik multifunktionel dobbeltarmeret indlæg bestående af en polyester / glasfiber kompositarmering.

For mere information, læs mere om Derbicolor NT Patch

Download EPD
25%

Se alle vores
produkter

Derbigum tagpap og membraner beskytter din bygning under alle vejrforhold.

Find en fremtidsorienteret tagdækker i nærheden af dig

De bidrager til den cirkulære økonomi

Scroll to Top