Sov med bjørne og ulve på Pairi Daiza

Pairi Daiza behøver næppe anden introduktion. Den populære dyrepark med mere end 7.000 dyr ligger mellem Ath og Mons og ejes delvist af iværksætteren Marc Coucke. Pairi Daiza gør alt for at fordybe dig i naturens vidunderlige verden: ved at udforske otte forskellige verdener i løbet af dagen, fra den afrikanske savanne til tundraens grønne sletter.

© Lodges The Last Frontier

I en af disse verdener, ‘The Last Frontier‘, kan du nu også overnatte. Syv (underjordiske) værelser og hytter danner baggrund for British Columbia og det sydøstlige Alaska. De, der kigger gennem vinduet, får en unik scene at se. Når alt kommer til alt sover du ikke alene, men med ulve, bjørne, søløver og dådyr!

Robuste tage

For at opnå et robust, vandtæt og sikkert projekt midt i naturen blev Derbigum valgt. Til det 1.500 m2 store tagareal blev det ekstremt robuste Derbigum SP AR primært valgt, hvilket gav det perfekte underlag til de mange grønne tage som indgår i projektet. Når alt kommer til alt kan et solidt tag over hovedet være meget vigtigt i en zoologisk have…

Selve tagmembranerne blev kyndigt lagt af Derbigum Services Belgium fra Wauthier-Braine. Den samme entreprenør blev også bedt om at anvende Derbigum tagmembraner på tagene på blandt andet The House of European History, Flanders Expo eller Quatuor-Towers.

Derbigum CEO Grégoire Morel er glad for denne præstation:

“Vi skal være stolte over at kunne vise så unikke attraktioner i Belgien, der sætter kvalitet og erfaring i centrum for vores forretning. Med Derbigum over hovedet kan Pairi Daiza og dets besøgende bogstaveligt talt sove i de næste 50 (!) år”.

De, der ønsker at overnatte på ‘The Last Frontier’, skal være hurtige, da weekender bliver booket meget hurtigt.

Nøgletal

Derbigum produkt: Derbigum SP AR
Samlet areal af Derbigum membraner lagt: 1500 m2
Kunde: Pairi Daiza
Arkitekt: SL Architectes, Henri Garcia & les architectes de Pairi Daiza
Tagentreprenør: Derbigum Services Belgien

Se alle vores
produkter

Derbigum tagpap og membraner beskytter din bygning under alle vejrforhold.

Find en fremtidsorienteret tagdækker i nærheden af dig

De bidrager til den cirkulære økonomi
Scroll to Top